Dăm faliment sau ne schimbăm viața în 2021? Cristi Onețiu - #NEW #IGDLCC E086

   Vizionare 291,106

George Buhnici

Acum 13 Zile

#FALIMENT #VICTORIE #2021
Trimite SMS la 8864 cu textul SPERANTA. O tabletă pentru fiecare copil. Donează 4 euro pe lună și oferă-le o șansă la educație. Donează aici - worldvision.ro/
Codul promo pentru Crypto.com, aici: platinum.crypto.com/r/gbuhnici
Detalii și comentarii pe: buhnici.ro/?p=26139
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - ropost.info/name/Nz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2A.htmljoin
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok
Producție: Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram
Montaj: Daniel Ivan - @danielivanm1 pe Instagram

Comentarii
Simplu Dar Adevărat
Simplu Dar Adevărat Acum oră
I am “Baba” ( asistentă medicală, 50 ani)
Bogdan Paun
Bogdan Paun Acum 2 ore
Super podcast! George, observ ca mentionezi criptomonedele destul de des, ce parere ai despre noua moneda "PI"? Poti estima evolutia acesteia? Multumesc
V. D.
V. D. Acum 3 ore
Foarte tare Onetiu, il urmaresc de acum 3-4 ani cand a aparut. Totusi ceva nu mi-e clar: de mult timp umbla tot cu masina inchiriata. Nici un milionazr adevarat nu face asta. Cand Buhnici i-a amintit asta, Lui Onetiu i s-a schimbat privirea total, de s-a vazut pana in strafundul sufletului, de parca i-ar fi dat in vileag o mare inselatorie. Plus ca vinde cursuri si seminarii foarte scumpe. 1000 euro in sus. Ceva nu mi-e clar....
Dany R
Dany R Acum 4 ore
Onetiu: unul dintre top 10/ 5 antreprenori de succes din Romania de la care ascultandu-l- chiar și 2 ore- ai ceva de învățat. De mentionat si Stefan Mandachi, la fel de value din punctul meu de vedere.... Sa nu uitam gazda, o enciclopedie metamorfozata in corpul lui George!!! 😂😂 Salutari de la Codlea!!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
DrunkBrain
DrunkBrain Acum 5 ore
Bai! Se poate! Eu am un "wild camping" in zona retrasa, greu de ajuns, ideal pentru cei ce vor sa scape de "normal". Deja ne scriu nemtii ca abia asteapta sa ajunga la noi la vara. Am profitat de pandemie in sensul ca nu ne-am schimbat cu nimic (poate doar oferind inca un plus de siguranta prin cerand oamenilor sa fie responsabili). Desi pare ciudat, pentru anul asta nu o sa repar nici macar drumul de acces :)) se cauta
petre Trusca
petre Trusca Acum 5 ore
Mi s-a parut geniala fraza de "vocabular asumat"
GeoXT
GeoXT Acum 6 ore
Mă uit a doua oară :)
Davidov Davidov
Davidov Davidov Acum 7 ore
bună... interesant punct de vedere și cred că multe meseri, vor dispărea, cât de curând. Constanța Davidov constructor
Andrei Florin
Andrei Florin Acum 8 ore
Am ras rau la duma cu pestii care nu termina niciodata =)) ( depinde pe cine intrebi ) =))
Mirabela Ioana
Mirabela Ioana Acum 18 ore
Un adevărată Podcast, mi-ar plăcea tare mult dacă l-ai chema si pe Andy Popescu :)
Novus Mundi
Novus Mundi Acum 23 ore
Pentru nea Buhnici este usor, fie dam faliment, fie ne schimbam viata in 2021. Daca alegem sa dam faliment , ce se va intimpla ? Vom putea recupera ceva din viata dinainte de faliment ? Cum se da faliment in Romania? Poate ne educati si pe noi. Daca alegem sa ne schimbam viata in 2021, avem doua optiuni. 1/Sa ne alegem o viata mai buna 2/ Sane alegem o viata mai rea . Care-i cea mai buna solutie? Si acum legat de educatie. Romania este in plina criza de pandemie virala. Toata UE este in aceeasi criza de pandemie virala. Tot Pamintul este in criza de pandemie. Oamenii se"mascheaza " de frica virusului. Data fiind audienta. vizionarea acestui video , si consideraind ca a fost inregistrat in 2020 , in plina criza, nu ar trebui si dumneavaostra sa aveti masti pe fata? Ma gindeam la o masura educativa pentru masele de populatie . Virusul asta va fi cu noi si cu generatiile viitoare. Probabil, daca nu vrem sa ne infectam, noi si ai nostri, si prietenii, colegii nostri , vom purta masti. Nu fiindca a purta masca este la moda, ci fiinca ne protejeaza pe noi insine si protejeaza si pe ceilalti.
Petru Daniel Florescu
Petru Daniel Florescu Acum o Zi
Israel este poporu lui Dumnezeu si au întelepciune de la El Sunt cei Mai inteligenți Oamenii In Afacerii
Petru Daniel Florescu
Petru Daniel Florescu Acum o Zi
3 Lucruri Trebuie sa fie Important pentru Fiecare om Credința Nadejdea Si Dragostea Sunt Vesnice pentru Fie care 😇❤💯🗽 care îsi doreste Si îşi iubeste propia Fința Noi suntem doar Calatorii pe acest pamânt Nu suntem Vesnicii in Trup avem o limita fie care asa este viața Creiata pe pământ de Dumnezeu noi suntem Propi albitri Trebuie sa cautam si sa ascultam Biblia este cartea cea mai sfânta carte din Lume cautații Adevarul câte vreme se poate in acesta viața Dumnezeu este Trecut prezent Viitor aici pe Pamânt plin de curse a celui Rau !
Novus Mundi
Novus Mundi Acum o Zi
Oh Daniele, Daniele baiatule ! Tu imi rupi inima in doua. Nu mai avem punct,nu mai avem virgula, nu mai avem semne de punctuatie , nu ne mai tragem respiratia. si noi, ca oamenii. O tinem otova prin miriste , cu sufletul la gura . Nu stim cind sa incepem cu litera mare, cind sa o dam pe litera mica. Nu stim ce esre aia propozitie, fraza sau paragraf.. Matale vii din Romania ? Si ce hram porti , nenicule ? Daca matale faci parte din masa critica de romani, atunci soarta neamului romanesc este pecetluita pe vecie.Verdictul este moarte dea'n picioarelea.
ArkNet
ArkNet Acum o Zi
Da, mi-a placut podcastul. Informativ si motivator
Ionut Budian
Ionut Budian Acum o Zi
1:21:45 cel mai realist scenariu din pacate, 7 din 10 români nu ajung sa se descurce de la un salariu la altu, preturile produselor tot mai scumpe, nivelul salariului acelasi, in contextul de fata, pandemia, care a lasat oameni fara loc de munca, educatie financiara 0, toti acesti factori acumulati in timp duc spre saracie, foamete si cred eu in final la rascoala. Un moment sumbru dar inevitabil.
Nicuşor Timofte
Nicuşor Timofte Acum o Zi
Felicitări !
Sebastian George Urda
Sebastian George Urda Acum o Zi
Fain Podcast, dar vreu sa va provoc la un Tenis de Masa :)
Joey El
Joey El Acum o Zi
Folositor celor care vor să fie independenți şi de succes 👍 Thanx
sTONe
sTONe Acum o Zi
Îmi super place 👌
Razvan Fumarel
Razvan Fumarel Acum o Zi
Pai si atat?. Genial. Chiar n-am realizat cand n-au trecut 2 ore. Acest podcast trebuie reascultat, ca sa fie mai bine "digerat". Multe chestii utile, dar si inspirationale.
Cristiana Spirito
Cristiana Spirito Acum o Zi
untelefonscumpcadoucupozesifilmeporno.amprimitsiun.televizorscumpcadou
Chipara Gabriel
Chipara Gabriel Acum o Zi
Ai facut balet :)
Iulia Maria Diaconu
Iulia Maria Diaconu Acum o Zi
Geniali ca de obicei. O plăcere să vă ascult. Succese ambilor și vacanță frumoasă, George 😊
Olemrac 42
Olemrac 42 Acum 2 Zile
Super omul ! Super podcast !
Bula Bula
Bula Bula Acum 2 Zile
Acesti doi domni ( din Verona) inca nu au realizat ca ei traiesc deja de o vreme intr-o Romanie falimentara ? Dragii nostri Buhnici si Onetiu, Romania este o tara falimentara inca din vremuri vechi . Communismul "reinnoit" dupa 1989 a adincit criza preexistenta de sub Ceausescu. Fiinca tot ati adus vorba de "relevanta" , noi romanii devenim din ce in ce mai irrelevanti . Incepind cu educatia.. Copii in scoala nu invata cum sa fie cit mai universali in cunostinte, si in abilitati practice care sa le dea posibilitatea de adaptare rapida la conditii noi si poate adverse in unele cazuri. Nu stiu daca in Romania avem cadre didactice care sa poata sa le instileze abilitati de adaptare rapida la schimbari in conjuncturi economice. Adica sa le dea un cadru mental de judecare, evaluare si luare de masuri pentru prezervare personala, a famiiei, etc. Ray Kurzweil in cartea sa " The Singularity Is Near: When Humans Transcend Biology "( Singularitatea este aproape: cind oameni transcend biologia ) spune ca AI ( inteligenta artificiala) in 2045 va depasi inteligenta umana si va face fiintele umane demodate. Este romanul si Romania pregatita pentru un asfel de eveniment? Un exemplu au fost Luditii , cu revolta lor impotriva masinilor, astazi revoltele protestantilor din Oregon, Philadelphia ,New Orleans, Londra , Birmingham (UK) ameninta actuala situatie in economie si politica. Cel putin , la noi in Romania , asemenea manifestari nu exista fiindca noi nu avem o industrie, noi importam aproape totul , si bagam tara in datorii.
radu cos
radu cos Acum 2 Zile
Da super vlogul asta si mi-a placut subiectul
Marc Sorin
Marc Sorin Acum 2 Zile
Nu mi se pate deloc interesant nimic nu am timp de pietdut cu povestiri turistice
Violeta Wozniak
Violeta Wozniak Acum 2 Zile
Multumim pentru emisiune si pentru încurajari ! Avem nevoie de gânduri pozitive ! Un an 2021 bun , cu sanatate , bucurii , speranta si revenire la normalitate !
Croitoru Constantin Sandu
Croitoru Constantin Sandu Acum 2 Zile
Felicitări, super !
George-Alexandru Constantin
George-Alexandru Constantin Acum 2 Zile
Multumesc domnilor Buhnici si Onetiu, niste informatii foarte foarte pretioase si gratuite. Inca o data multumesc !
Julio Torricelli
Julio Torricelli Acum 3 Zile
Nene Buhnici , asta o fi fiind o emisiune informala sau formala dar cind inviti pe cineva sa participe in emisiune si inividul vorbeste nu- l mai intrerupe. Lasa omul sa-si expuna ideea, sa-si termine fraza pina la sfirsit. Doresti sa te auzi vorbind? Intreruperea asta este un romanism de prost gust. Gestul arata nepolitete, o abordare peiorativa a participantului la discutie. poate fi jignitor pentru persoana are participa la conversatie.
pietrodileo300
pietrodileo300 Acum 3 Zile
ce vorbesti frate care bani de investit??
Basta Hasta
Basta Hasta Acum 3 Zile
Daca ai bani esti frumos și fericit!? 🤢🤮
Basta Hasta
Basta Hasta Acum 3 Zile
🤢🤮
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
If you Sistem aloud to do business
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
Buy lands invest in food
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
All bigs companies move to Texas or others states
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
1920
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
Don’t wary is gone be good , be positive and think positive influence you mind and thinking’s positive
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
With the power how to combat the communication you extract great and free ideas
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
A smart idea doesn’t sale to the free market
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
Vand si cumpar idei
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu Acum 3 Zile
Cand si compared idei ( o idle isteatza Nu Sr vines la piatza)
Dinu Costin
Dinu Costin Acum 3 Zile
Se vede ca Buhnici s-a apucat de sport de cateva luni, a enumerat cateva sporturi la sfarsitul vlog-ului, pe care daca le-ar juca/practica la un nivel amator avansat ar face febra cum nu a facut el niciodata la "pilates" sau la sala unde se duce. Doar incearca-le George!
Sirbu Mihai Catalin
Sirbu Mihai Catalin Acum 3 Zile
Sunt de parere ca trebuia facut și cu titrare in engleză! This is pure gold
The Punisher
The Punisher Acum 3 Zile
Amândouă. Dăm faliment și ne schimbăm viața.
cineva 000
cineva 000 Acum 3 Zile
🤯😜
Maria id
Maria id Acum 3 Zile
in acest moment al vietii mele am 21 de ani si cea mai mare dorinta a mea este sa il cunosc pe cristian onetiu. un om de la care oricine ar avea de invatat. prosper financiar dar cel mai important: intelectual si emotional.
cata agh
cata agh Acum 3 Zile
Salut! Zicea George că nu își ia hate la podcast cu Onețiu. Nu ai cum, deși trebuia să mă deranjeze faptul că are probleme în a folosi ,,pe care". Stimă și respect!
iubire romaneasca
iubire romaneasca Acum 3 Zile
Famentul ii pt lumea buna pana la prostie ...kre nu da tepe si ii corecta nu or sa tina mult...se cern f repede in favoarea celor cu pcr pile relatii combinatii + malai mult ... Rip orice afacere in Romania pana in pandemie statistica fu de 1din 10 afaceri care abia trecea de primii 5ani este criminala situatia ... Rezista numai corporatiile multinationalele si aia din sistem ... Stiu de ani asta acu va fi mult mai clara situatia asta ... Bafta
Chose trk1
Chose trk1 Acum 4 Zile
In Romania trebuie sa ai intrare unde trebuie ! Asta e Parola care o stim toti !
DayTrader Ben Anca
DayTrader Ben Anca Acum 4 Zile
acum e 35000 si acum cateva zile a fost 41000 :)
xd grecu
xd grecu Acum 4 Zile
george fa un podcast cu Bogdan Capusan!
GMV
GMV Acum 4 Zile
George, data viitoare ii dau si omului ala al doilea pahar cu apă ca daca nu a plimbat paharul ala poate poate te prinzi si tu.
Irena Gruia
Irena Gruia Acum 4 Zile
George it’s bummer pronunced ca in romina bamer ... nu bumer.. in rest esti un peshtishor inteligemt ...
Ionut Alexandru
Ionut Alexandru Acum 4 Zile
ador energia, foarte frumos de vazut cat mail mult content ca asta in romania, foarte necesar
Theodor Boia
Theodor Boia Acum 4 Zile
Unul din cele mai bune podcast-uri pe care le-am auzit în ultima vreme! Îndrăznesc să zic că deja a mișcat ceva în mine și m-a făcut să vreau să mă ridic un pic de la sol și să dau drumul unor proiecte faine de care paote mi-era teamă! EXCEPȚIONAL!
Toto Hori
Toto Hori Acum 4 Zile
Un bun exemplu al SF ului cred ca este Singapore in acest moment!
EtaMocicleta
EtaMocicleta Acum 4 Zile
George, te vei vaccina?
Mircea Togerescu
Mircea Togerescu Acum 4 Zile
Salut George. Pot sa îți fac o recomandare? Pe unghiul tău, pune o lumina în spate de decor sau una care sa bata pe tine din spate. Cumva dispari în negrul de acolo. Ai nevoie de putina separare.
Relaxing And Chill
Relaxing And Chill Acum 4 Zile
Bai Buhnici, ti-a facut si un semn discret ca a ridicat paharul, pune-i un pahar de apa, bai saracie :))) data viitoare, mai bine pune o sticla cu apa.
Amnezie
Amnezie Acum 4 Zile
2023 sunt la #IGDLCC !!! :>
Who makes the game !
Who makes the game ! Acum 4 Zile
mi-a luat 2 zile sa-l ascult dar a meritat bestial:)
Ionut Georgescu
Ionut Georgescu Acum 4 Zile
N-am nimic cu Onetiu dar as vrea sa stiu de ce minte public ca afacerile lui depasesc turnover de 100 mil Euro? www.listafirme.ro/life-care-corp-srl-17639166/ www.listafirme.ro/bio-logistic-distribution-partener-srl-22834686/ Astea-s firmele lui (cu frate-su cu tot pe aia mare...) - Deci, intrebarea mea pentru cel mai "sincer" antreprenor. De ce minte?
Mihai-Daniel Muresan
Mihai-Daniel Muresan Acum 4 Zile
ce obiectivefolositi pe GH5/s pentru filmat
Travy
Travy Acum 4 Zile
Podcast cu Bogdan Capusan, un like cine își dorește.
Florin Grigoras
Florin Grigoras Acum 4 Zile
Zici că sunteți frați! 😎👏🙏
Mihai Stoleru
Mihai Stoleru Acum 4 Zile
Genial, as fi vrut sa aiba 6 ore acest podcast!
Papp Sebastian Georgian
Papp Sebastian Georgian Acum 4 Zile
Ce râs fals
Lexa Iorgu
Lexa Iorgu Acum 4 Zile
mai putin bass pe audio ar fi ideal
Constantin-Octavian Sandu
Constantin-Octavian Sandu Acum 5 Zile
min 54
Constantin-Octavian Sandu
Constantin-Octavian Sandu Acum 5 Zile
George BUHNCI 1-10 Cristian ONETIU, am urmarit cu interes acest "IGDLCC" si am vazut o serie de greseli din parte lui George si cum Cristi a reusit sa iasa suptil din diferite situatii fara sa-l supere pe jurnalistul B. George. De aici trag si concluzia, ca cel mai calm de la masa are cel mai mare succes in colaborari si afaceri. Felicitari, Onetiu!
Glex
Glex Acum 5 Zile
gimnastica sau inot
Constantin Voicu
Constantin Voicu Acum 5 Zile
Salut George, Felicitari pentru (re)alegerea invitatului! Pe cand niste discutii "vizionare" despre zona Brasov? Cu cine crezi ca ai putea interactiona (CEO's de multinationale automotive poate)? Ce crezi ca se va intampla cu profilul industrial si turistic al zonei? Ce tip nou de afaceri/activitati vor inflori? Ce anume va descreste? Au fost doar cateva recomandari de idei de abordat. Cele bune din Brasov, Constantin
Gabriel Ilie
Gabriel Ilie Acum 5 Zile
...faliment baaaa e cel mai bun ...
Sorin Viman
Sorin Viman Acum 5 Zile
Bravo baieti foarte tare trebuie sa punem in practica macar 10 % va apreciez 🥳🥳🥳
IluSsIoNnN
IluSsIoNnN Acum 5 Zile
Uimitor cum poate sa vorbească omul asta 2h si sa spuna ABSOLUT nimic concret, numai truisme si platitudini.
tirim adtian
tirim adtian Acum 5 Zile
Salutare nar fi o idee rea sa bagi subtitrari in engleza .Am ceva prieteni din Anglia care tear urmari
Simona Diana
Simona Diana Acum 5 Zile
Despre.ce.afacereza.vorbesti,George?Am.terminat.la.Timisoara.masterul.si.licenta.acum.vreo8ani,si.nici.macar.nu.am.avut.contact.cu.mediul.de.business.local(in.timpul.facultatii).Nu.cred.ca.s-a.schimbat.ceva....
Bunescu Design
Bunescu Design Acum 5 Zile
Multumesc pentru acest interviu.
Marc Laszlo Munteanu
Marc Laszlo Munteanu Acum 5 Zile
Sunt în gimnaziu, am media 10, mă plictisesc de moarte la orele online, locuiesc într-un oraș de provincie, nu am prieteni, dar mult prea mult timp liber. Ce îmi sugerați (ce să fac)?
Cristian Popp
Cristian Popp Acum 5 Zile
Vânzători de vise și idei ...... Bravo sunteți deștepți amândoi ! Când omul devine irelevant apare și pandemia. Și pensionarii au devenit irelevanți din cate observ . Daca ora sa continue așa scăpăm de plata pensiilor. 🤬 Și voi deveniți irelevanți atunci când noi o sa ne dam seama că tot ceea ce faceți voi este irelevant .
Budurusi Virgil
Budurusi Virgil Acum 5 Zile
Felicitari!!!
Timmy Ghiurau
Timmy Ghiurau Acum 5 Zile
foarte adevărat ce zice Cristi. Speculative design și Future of World building. Lucrez acum cu Alex McDowell, cel care a făcut Minority Report, Black Mirror, Fight Club, etc. a inventat conceptul de self driving cars, voice assistants, Augmented Reality.. si alte 100 de patente, care incept sa fie adoptate de corporații si univeristati in ziua de azi. Story telling si abilitatea de a gândi în mai multe cadrane, și nivele de abstracție, personal/societate/planetar - și a reuși prin story telling in a pune în context diferite idei, tehnologii, filozofii... ropost.info/flow/kdWnmoxybK3Wz6o/video.html. .. A construi un viitor în care vrei sa trăiești... data driven prin care sa Reușești sa identifici rolul tău, viziunea și visul care iti da disciplina și energia necesară pentru a contribui în construirea viitorului. Idei de business models, și Inovație.
Super Kids PRO
Super Kids PRO Acum 5 Zile
Big like pentru Doamna mama lui Cristi 😍
Ana Maria Negru
Ana Maria Negru Acum 5 Zile
E bun mai omul...ce sa mai
Serban Nicolae
Serban Nicolae Acum 5 Zile
si eu am vandut bitcoin la 18k, dar il cumparasem la 12k:(((
Necris
Necris Acum 5 Zile
Romanu inca nu a inteles ca daca are salariu 2500 lei nu isi permite de fapt un telefon de 4500, trebuie inceput de acolo
Sor In
Sor In Acum 5 Zile
Cine se uita la voi aveți figuri în cap
Marc Laszlo Munteanu
Marc Laszlo Munteanu Acum 5 Zile
16:03 Ce model?
Elena Lucan
Elena Lucan Acum 5 Zile
Cum comentati aceste realități, actuale, ale poporului nostru: A)10 MILIARDE de Euro dați de U.Europeană pentru acest sat, dar Banii au fost furați!!! Așa au furat, Politicienii, Primarii, Preotii, Politia, in toate satele Romaniei!!! 1) ropost.info/flow/sbt_npSdfoipuZ4/video.html 2) ropost.info/flow/1Lh_iaeTiaeunpA/video.html B) Fiicele noastre minore, sunt furate si vandute in West pentru prostitutie. Nu le mai gasim, dar nici pe Hoți pentru ca sunt mână in mână cu Procurorii si Poliția. 1) ropost.info/flow/rLeooH11i3fHq54/video.html 2) ropost.info/flow/lNFgaJuClmO8mIA/video.html
Cerbu Nicu
Cerbu Nicu Acum 5 Zile
Tenisul de masa e un sport foarte solicitant fizic și nu numai . Te invit măcar sa privești un meci serios , nu neapărat profesionist sa vezi cât de des se șterg de transpirație. Judeci ceva despre care nu ai nici o idee,pare rău
Catalin Apostol
Catalin Apostol Acum 5 Zile
Frumos sacou! De unde l ai achizitionat? Cred ca e M!
Catalin Apostol
Catalin Apostol Acum 5 Zile
Bun
Kantor Zoltan
Kantor Zoltan Acum 5 Zile
viitorul suna asa nu vor mai fi bani lichizi daca vrei sa ramai cu satana vei acepta cipul daca vrei sa fii cu Dumnezu nu accepti cipul asta e viitorul restul ce vrei ce nu vreti e numa nisip si vant cu ce ai venit pe aceasta lume ca aia vei si pleca deci ce pierzi nimic.
Pedros petrica
Pedros petrica Acum 5 Zile
1:00:53 😆😅😅 ce e foarte important pt cei de varsta parintilor...ideea lor de baza dupa care se ghideaza ei..acolo e ,la minutul ala. 😁 Excelent material👍 . Vacanta faina Buhnici ! Vezi ca daca ai citit com asta..nu ai invatat sa iti aloci destul timp si sa te bucuri de luna aia de vacanta😀
Daniela IAZMIN
Daniela IAZMIN Acum 5 Zile
Dragii mei compatrioti sunteti geniali si chear ma bucur ca v-am ascultat pana la sfarsit in ciuda faptului ca este 3 dimineata! V-am absorbit pana la ultimul cuvant !
Ela Iliesi
Ela Iliesi Acum 5 Zile
Like pentru marea parte a discutiilor, mai putin pentru luarea in deradere a importantei ideilor de afaceri. Sunt sigura ca nici voi nu le spuneti pe cele care au cu adevarat potential :) Problema e ca incepatorii nu isi dau seama de diferenta intre idei, aici da, e un lucru care e intr-adevar amuzant. Dar daca nu mai vedem valoarea ideilor.. nu mai zic nimic.
Zeenix Meditative
Zeenix Meditative Acum 5 Zile
Ideea sintetizata e simpla. E nevoie sa actionezi. Ca oportunitatea sa bata la usa, trebuie sa construiesti una !
Ela Iliesi
Ela Iliesi Acum 5 Zile
95% dintre antreprenori nu scot dividende? WOW!
La Radio cu Andreea Esca si Daniel Negreanu
1:01:07
Irina Rimes la Radio cu Andreea Esca
1:10:31
Europa FM
Vizionare 423 K
Cum creăm viitorul - Beniamin Mincu #IGDLCC E061
2:02:05
🎄 De ce NU mai facem brad de Crăciun?
26:32
Familia Mateș
Vizionare 254 K
Samsung Galaxy S21 Ultra Impressions: Redemption Time!
9:32
Picsart Amazing Photo Editing Tutorial Step By Step
1:15
Tips School Bangla
Vizionare 1,7 mil
ONLINE SCHOOL day in my life | Nicole Laeno
11:33